Електронні рапорти замість паперової роботи: у Генштабі обіцяють розширити функціонал цифрового застосунку для військових

Електронні рапорти замість паперової роботи: у Генштабі обіцяють розширити функціонал цифрового застосунку для військових

Київ  •  УНН

8 жовтня 2024, 12:34  •  6711 перегляди

Read in English

Українські військові отримали можливість подавати електронні рапорти через застосунок "Армія+". Генштаб планує розширити функціонал, додавши навчання з військової справи та нові види рапортів.

Українські військові у рамках проекту цифровізації ЗСУ отримали можливість оновити дані про службу. У найближчому майбутньому планується розширити перелік електронних рапортів, а також додати нові функції.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби Генерального Штабу ЗСУ, передає УНН.

Деталі

Відповідно до інформації відомства українські військові матимуть альтернативу витратам часу на паперову роботу, якщо скористаються застосунком Армія+, який "створений військовими для самих же військових", та наразі пропонує функції з авторизації. Згодом, відповідно до офіційної інформації функціонал буде розширено.

Відсьогодні працюватиме застосунок "Армія+" – Зеленський8 серпня 2024, 11:14 • 36218 переглядiв

У наступній версії з’явиться функціонал навчання з військової справи. Також обіцяють розширити перелік електронних рапортів.

Згідно з повідомленням Генштабу, українські військовослужбовці сьогодні можуть подати та погодити 11 видів електронних рапортів. Також пропонується згенерувати унікальний ідентифікатор військового Армія ID.

В Міноборони пояснили, як працюватиме е-рапорт для військових5 квітня 2024, 13:43 • 21618 переглядiв