День Прапора та День Незалежності: у поліції попередили про високу ймовірність ракетних обстрілів рф по території України

День Прапора та День Незалежності: у поліції попередили про високу ймовірність ракетних обстрілів рф по території України

Київ  •  УНН

22 серпня 2024, 13:02  •  18992 перегляди

Read in English

Підрозділи Нацполіції готові забезпечити безпеку під час святкування Дня Прапора та Незалежності України. Поліція закликає громадян дбати про власну безпеку та реагувати на сигнали тривоги.

Усі підрозділи Нацполіції готові до забезпечення заходів посиленої безпеки під час відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України в умовах воєнного стану. Про це повідомив начальник Департаменту превентивної діяльності Національної поліції України Максим Ахрамєєв, передає УНН із посиланням на Нацполіцію.

Деталі

⁠Керівник департаменту наголосив, що в ці дні існує висока ймовірність нанесення країною-агресором чисельних ракетних обстрілів по території України, тому необхідно особливу увагу приділяти чіткому алгоритму дій під час сигналів "Повітряна тривога" або "Ракетна небезпека".

До забезпечення посилених заходів безпеки будуть залучені наряди поліції, слідчо-оперативні групи, групи вибухотехніків, кінологів та інші служби.

Нацполіція також звертається до громадян з проханням і самостійно дбати про свою безпеку, реагувати на сигнали тривоги, перебувати в укриттях під час їхніх сигналів, не чіпати підозрілі предмети, повідомляти до поліції про порушення правопорядку.

Додамо

За даними поліції, на території держави, крім Донецької, Луганської, Сумської та Херсонської областей, очікується проведення 486 заходів з нагоди державних свят.