CNN: "Хезболла" може атакувати Ізраїль без дозволу Ірану

CNN: "Хезболла" може атакувати Ізраїль без дозволу Ірану

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 02:58  •  29728 перегляди

Read in English

За даними CNN, «Хезболла» може завдати удару по Ізраїлю незалежно від намірів Ірану. Ліванське угруповання планує атакувати найближчими днями, випереджаючи Іран у своїх діях.

Рух "Хезболла" може завдати удару по Ізраїлю незалежно від намірів Ірану, повідомляє американський телеканал CNN з посиланням на джерела, передає УНН.

Деталі

"Як повідомили CNN два джерела, знайомі з розвідданими, дедалі більше здається, що „Хезболла" може завдати удару Ізраїлю незалежно від того, які можуть бути наміри в Ірану. Одне з джерел заявило, що ліванське угруповання просувається швидше, ніж Іран, у своїх планах і сподівається завдати удару Ізраїлю найближчими днями", - повідомляє телеканал.

Декілька чиновників повідомили телеканалу, що Іран, мабуть, ще продумує плани своїх дій щодо Ізраїлю. Неназваний американський військовий чиновник вважає, що Іран зробив деякі приготування, але не всі з тих, що США очікували побачити перед можливим серйозним нападом на Ізраїль.

Контекст

Раніше лідер "Хезболли" Хасан Насралла заявляв, що ліванський рух опору переходить на новий рівень боротьби з Ізраїлем після удару по південному передмістю Бейрута, внаслідок якого загинув високопоставлений командир руху Фуад Шукр.

ЦАХАЛ повідомив про вбивство командира "Хезболли" у Лівані6 серпня 2024, 01:09 • 113287 переглядiв