Через рекордні втрати рф на окупованих територіях бракує місць в лікарнях - "АТЕШ"

Через рекордні втрати рф на окупованих територіях бракує місць в лікарнях - "АТЕШ"

Київ  •  УНН

11 жовтня 2024, 11:46  •  9741 перегляди

Read in English

Окупанти зазнають катастрофічних втрат на Донеччині. За даними "АТЕШ", у 30-й ОМСБР щодня до 50 вбитих і поранених, лікарні переповнені, цивільних виписують для розміщення поранених військових.

На тлі просування військ рф на Донеччині, окупанти зазнають рекордних втрат на Покровському напрямку. Про це заявив підпільний рух "АТЕШ", передає УНН.

Деталі

Зокрема, агент "АТЕШ"  з поміж військовослужбовців 30-ї ОМСБР повідомив про катастрофічні втрати на Покровському напрямку.

Щодня бригади ставлять нові "рекорди" — лише за добу в їхній бригаді до 50 людей поранені та вбиті. Лікарні та шпиталі переповнені, цивільних терміново виписують, щоб звільнити місця для поранених окупантів

- пише "АТЕШ"

Інформацію підтвердив агент з медперсоналу однієї з лікарень Макіївки. За його словами, окупаційна влада ігнорує потреби мирних жителів заради порятунку своїх солдатів.

Українців виганяють із лікарень, щоби госпіталізувати російських військових.

Нагадаємо

Британська розвідка заявила, що у вересні середньодобові втрати рф в Україні досягли нового максимуму - 1271 особа на день. Британська розвідка прогнозує, що втрати рф перевищуватимуть 1000 осіб на день протягом 2024 року.