Бригада, яка навчається у Франції, прибуде в Україну до кінця листопада - Зеленський

Бригада, яка навчається у Франції, прибуде в Україну до кінця листопада - Зеленський

Київ  •  УНН

18 жовтня 2024, 14:36  •  12952 перегляди

Read in English

Президент Зеленський повідомив про повернення української бригади з навчання у Франції наприкінці листопада. Франція випереджає інші країни у посиленні та укомплектуванні українських бригад.

Українська бригада, яка навчається та тренується у Франції, повернеться додому в кінці листопаду. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський в інтервʼю каналу "Ми - Україна", передає УНН.

"З Францією у нас була дуже позитивна зустріч, щодо Плану. Частиною Плану є посилення наших бригад, а саме можливостей завдяки резервам, укомплектованим бригадам, якісною технікою", - сказав Зеленський.

Макрон: Франція навчає 2300 українських військових 9 жовтня 2024, 21:56 • 16378 переглядiв

За його словами, міністр оборони України Рустем Умєров разом із президентом Франції Еммануелем Макроном відвідали комплекс, де тренується українська бригада в Франції.

"До кінця листопада ця бригада буде в Україні. Франція випереджає усі країни в напрямку посилення та укомплектовування бригад", - сказав Зеленський.

Франція успішно випробувала перший свій дрон-камікадзе. Париж анонсував поставки у французькі війська та Україні16 жовтня 2024, 08:23 • 53391 перегляд