Армія рф обстріляла чотири громади Чернігівщини: 100 вибухів за добу

Армія рф обстріляла чотири громади Чернігівщини: 100 вибухів за добу

Київ  •  УНН

23 вересня 2024, 07:43  •  15013 перегляди

Read in English

Російські війська атакували прикордонні громади Чернігівської області артилерією, мінометами та дронами. Зафіксовано 100 вибухів у Новгород-Сіверській, Семенівській, Сновській та Городнянській громадах.

Російські війська минулої доби атакували 4 громади Чернігівської області артилерією, мінометами та дронами, зафіксовано 100 вибухів, повідомили у понеділок у Північному регіональному представництві ДПСУ у Facebook, пише УНН.

Деталі

"Армія рф протягом доби обстріляла чотири прикордонні громади Чернігівщини. Вогонь вели зі ствольної артилерії та мінометів, також атакували дронами та скидали вибухівку з безпілотників", - повідомили у Північному регіональному представництві ДПСУ і нарахували 100 вибухів і приходів:

  • Новгород-Сіверська громада: 28 вибухів, ймовірно, з міномета калібру 120 мм та три вибухи, ймовірно, скиди вибухових пристроїв з БпЛА по селу Михальчина Слобода; один вибух, ймовірно, ствольна артилерія та один вибух, ймовірно, FPV-дрон по селу Чайкине; три приходи, ймовірно, FPV-дрони, чотири вибухи, ймовірно, з міномета калібру 120 мм та два вибухи, ймовірно, скиди вибухових пристроїв з БпЛА по селу Грем’яч; три вибухи, ймовірно, скиди вибухових пристроїв з БпЛА по Бучки. 
  • Семенівська громада: п'ять приходів, ймовірно танк в селі Янжулівка; три вибухи, ймовірно, FPV-дрон, дев'ять вибухів, ймовірно, з міномета калібру 120 мм, чотири вибухи, ймовірно, ствольна артилерія по селу Карповичі; чотири вибухи, ймовірно, FPV-дрони по селу Тимоновичі; вісім приходів, ймовірно, ствольна артилерія по селу Орликівка; сім вибухів, ймовірно, РСЗВ по селу Залізний Міст. 
  • Сновська громада: чотири вибухи, ймовірно, з міномета калібру 120 мм по селу Хрінівка. 
  • Городнянська громада: 11 вибухів, ймовірно, ствольна артилерія 120 мм по селу Гасичівка. 

Інформація про загиблих осіб внаслідок обстрілів серед місцевого населення не зафіксована.

Ворог обстріляв 25 населених пунктів Чернігівщини за тиждень: троє поранених 23 вересня 2024, 06:29 • 15059 переглядiв