zelenskyi-zustrivsia-z-papoiu-rymskym-obhovoryv-samit-myru-ta-povernennia-vykradenykh-ukrainskykh-ditei

Зеленський зустрівся з Папою Римським: обговорив Саміт миру та повернення викрадених українських дітей

 • 53442 переглядiв

Президент Зеленський зустрівся з Папою Римським Франциском під час свого візиту до Італії, де обговорив російську агресію проти України, роль Ватикану у встановленні миру та повернення викрадених українських дітей.

Президент України Володимир Зеленський зустрівся з Папою Римським Франциском під час свого візиту до Італії, де обговорив російську агресію проти України, роль Ватикану у встановленні миру та повернення викрадених українських дітей, про що сам повідомив у п'ятницю у соцмережах, пише УНН.

Під час візиту до Італії зустрівся з Папою Римським Франциском. Дякую Його Святості за молитви за мир для України, духовну близькість із нашим народом та гуманітарну допомогу для наших людей

- написав Зеленський.

З його слів, сторони обговорили наслідки російської агресії проти України, російський повітряний терор і складну ситуацію в енергетиці.

"Також поспілкувалися про Формулу миру, роль Святого Престолу у встановленні справедливого і сталого миру для України, очікування від Глобального саміту миру. Цінуємо участь Ватикану в Саміті та зусилля, спрямовані на наближення миру, зокрема щодо повернення українських дітей, викрадених росією", - вказав Президент.

Китай домінуватиме в останній день саміту G7, Папа Франциск виступить щодо ШІ14.06.24, 09:50 • [views_39016]

Популярні

Новини по темі

путін знову назвав Зеленського нелегітимним

 • 24313 переглядiв

Омбудсмен: відбувся обмін 150 листами від військовополонених

 • 29234 переглядiв