zaraz-ukraina-perebuvaie-pered-novym-etapom-viiny-zelenskyi

Зараз Україна перебуває перед новим етапом війни - Зеленський

 • 29691 переглядiв

Україна стоїть перед новим етапом війни і повинна зробити все, щоб зірвати наступальний план росії, заявив президент України Зеленський.

Україна перебуває перед новим етапом війни й має зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум, заявив президент України Володимир Зеленський, виступаючи у п'ятницю перед прикордонниками в Хмельницькому з нагоди Дня державної прикордонної служби, пише УНН.

Зараз ми перед новим етапом війни. Окупант готується до спроб розширити наступальні дії. І ми всі разом, всі українці, наші воїни, наша держава, наші партнери, ми повинні зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум,

- сказав Зеленський.

Деталі

Він також підкреслив, що українці повинні довести, що окупанту за будь-яких обставин не вдасться досягти його цілей, що б він не робив. І як би підло він не діяв, Україна все одно братиме гору.

Ви й надалі маєте максимально ефективно захищати наші прикордонні громади та відповідати окупанту його неминучим знищенням у відповідь на будь-які російські спроби заходити через лінію нашого українського кордону,

- сказав він, звертаючись до прикордонників.

Зеленський зазначив, що "вже набуло чинності рішення про збільшення Державної прикордонної служби України на 15 тисяч людей, і кожен із вас має проявити свої найкращі якості на захисті нашої держави".

Президент також вручив прикордонникам державні нагороди.

Нагадаємо

Президент Зеленський відвідав госпіталь у Хмельницькій області, вручив державні нагороди пораненим бійцям, які там лікуються.

Також Зеленський оглянув бронетехніку, РСЗВ, артилерію, безпілотники та засоби радіоелектронної боротьби, які використовують українські прикордонники для захисту країни.

Популярні

Новини по темі

Вогонь наступає: у рф вирують масштабні лісові пожежі

 • 21848 переглядiв