yermak-zaklykav-vsesvitniu-liuteransku-orhanizatsiiu-populiaryzuvaty-ideiu-hlobalnoho-samitu-myru

Єрмак закликав Всесвітню лютеранську організацію популяризувати ідею Глобального саміту миру

 • 18579 переглядiв

Глава Офісу Президента України Андрій Єрмак зустрівся з представниками Всесвітньої Лютеранської Федерації, подякував їм за підтримку України та закликав просувати ідею Глобального Саміту Миру для відновлення справедливого миру для України.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак зустрівся з представниками Всесвітньої лютеранської федерації. Про це пише УНН з посиланням на пресслужбу Офісу глави держави. 

Деталі 

Андрій Єрмак подякував представникам лютеранської церкви за підтримку України й українців. 

Він також зазначив, що лютеранство має потужне представництво в багатьох впливових країнах світу, і закликав його послідовників популяризувати ідею та мету Глобального саміту миру, на якому мають розробити спільний план відновлення справедливого миру для України.

Єрмак обговорив з послом Бразилії підготовку до Глобального саміту миру15.03.24, 18:55

Для стійкості та захисту нині дуже складний момент. І тому вкрай важливо, коли політики ухвалюють сильні рішення. Ось чому я прошу вас поширювати інформацію про Саміт задля його підтримки серед країн, які вітають справедливий мир

- наголосив Єрмак. 

Окремо керівник Офісу глави держави наголосив на важливості просування правди про війну в Україні серед держав Глобального Півдня.

Нагадаємо

Глава Офісу Президента Андрій Єрмак обговорив підготовку до Глобального саміту миру з радником з питань національної безпеки Південно-Африканської Республіки Сідні Муфамаді, наголосивши на важливості участі африканського континенту.

Популярні

Новини по темі

УНН шукає редакторів та журналістів

 • 16220 переглядiв