voroh-27-raziv-namahavsia-prorvaty-oboronu-zsu-na-novopavlivskomu-napriamku-sytuatsiia-na-fronti

Ворог 27 разів намагався прорвати оборону ЗСУ на Новопавлівському напрямку: ситуація на фронті

 • 41156 переглядiв

На Новопавлівському напрямку 27 разів було відбито спроби противника прорвати оборону українських військ. Протягом доби відбулося 68 бойових зіткнень.

Протягом доби відбулося 68 бойових зіткнень. Загалом ворог завдав 5 ракетних та 44 авіаційних ударів, здійснив 54 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу ЗСУ, передає УНН.

Деталі 

Як повідомляється, на Куп’янському напрямку ворог 9 разів атакував позиції наших захисників в районах населених пунктів Синьківка та Табаївка Харківської області. 

На Лиманському напрямку нашими воїнами було відбито 3 атаки противника в районах населених пунктів Терни та Верхньокам'янське Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ.

На Бахмутському напрямку, Силами оборони відбито 4 атаки противника в районах населених пунктів Богданівка, Іванівське та Андріївка Донецької області, де ворог намагався покращити своє тактичне положення.

На Авдіївському напрямку ЗСУ стримують ворога у межах Бердичів, Орлівки і Тоненького - Лиховій03.03.24, 13:44

На Авдіївському напрямку, нашими захисниками відбито 18 атак ворога в районах населених пунктів Бердичі, Орлівка, Тоненьке, Первомайське, Невельське Донецької області. 

На Новопавлівському напрямку, як повідомляється, Сили оборони продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Георгіївки та Новомихайлівки Донецької області, де, за підтримки авіації, ворог 27 разів намагався прорвати оборону наших військ. 

В зоні відповідальності ОСУВ "Одеса", на Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити підрозділи ЗСУ із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Ворог наступальних (штурмових) дій не вів, вказали у Геyштабі. 

Протягом доби авіація сил оборони завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу противника.

Середньодобові втрати росіян у лютому стали найвищими з початку війни - британська розвідка03.03.24, 15:45

Популярні

Новини по темі

Під завалами в Одесі знайшли 10-річного хлопчика - Кіпер

 • 42085 переглядiв