viiskovym-ppo-zs-rf-nakazaly-evakuiuvaty-simi-z-krymu-partyzany

Військовим ППО зс рф наказали евакуювати сім'ї з Криму - партизани

 • 20529 переглядiв

Військовослужбовці ППО збройних сил рф отримали наказ на евакуацію сімей із тимчасово окупованого Криму. Про це повідомляє партизанський рух "АТЕШ", передає УНН

Деталі 

Агент АТЕШ, що входить до розрахунку системи ППО, дислокованої в населеному пункті Осовини в Криму, повідомляє про отримання "рекомендації" від командирів почати евакуацію своїх родин у військові містечка південного військового округу. 

"Цей розвиток подій збігається з переміщенням систем ППО в бєлгородську область, що створює загрозу безпеці в Криму, залишаючи його без належного покриття", - вказали партизани. 

Паралельно, як повідомляється, зс рф створюють нові мобільні групи ППО для боротьби з БПЛА, використовуючи ЗУ-23-2. Це вказує на стратегічну переорієнтацію і підготовку до нових викликів в обороні, тоді як основна увага відводиться з Криму.

Доповнення

Сьогодні вночі Сили оборони України завдали успішних ударів по одному зенітному ракетному дивізіону С-400 окупантів в районі Джанкоя,  а також двох ворожих зенітних ракетних дивізіонах С-300 біля Чорноморського та Євпаторії. 

Популярні

Новини по темі

102-річна жінка постраждала через ворожий удар по Херсону

 • 20722 переглядiв

В Криму знову пролунали вибухи - ЗМІ

 • 20318 переглядiв

Сили оборони уразили ворожі ЗРК С-400 та С-300 в Криму - Генштаб

 • 131943 переглядiв

У Києві через ДТП ускладнено рух біля метро "Берестейська"

 • 127155 переглядiв