vid-nas-nichoho-ne-zalyshylos-perekhoplennia-rozmovy-rashystiv-na-kharkivshchyni-vid-sbu

"Від нас нічого не залишилось": перехоплення розмови рашистів на Харківщині від СБУ

 • 32700 переглядiв

російська штурмова рота під Куп'янськом потрапила під масовану атаку українських безпілотників, згідно з перехопленою розмовою російських окупантів, вони ховаються в окопах і моляться, щоб залишитися в живих.

СБУ опублікувала перехоплення розмови російських окупантів, які ховаються від українських FPV-дронів по норах на Харківщині та моляться, аби вижити. Про це УНН пише з посиланням на телеграм-канал Служби безпеки.

Спецпризначенці Центру спецоперацій "А" СБУ разом із побратимами із Сил оборони України щодня нищать окупантів, які намагаються прорвати фронт на Харківщині

- йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що під масований удар FPV-дронів СБУ потрапила ціла штурмова рота російських військ під Куп’янськом.

Один із рашистів у телефонній розмові, яку перехопила СБУ, поскаржився матері: "Від нас нічого не залишилось. Нас мало бути 126… Бронежилети усі в дірку, як решето, як друшляк… Знаєш скільки у нас від роти залишилось?.. 63 чи 73-и тільки "трьохсотих", ще 10 – "двохсоті".

У СБУ додають, що окупанти перебувають під постійним вогнем українських захисників, тож вимушені ховатися по "норах" і молитися, щоб вижити.

Нагадаємо

За минулу добу на різних ділянках фронту відбулося 139 бойових зіткнень, найінтенсивніші бої велися на Покровському, Куп'янському та Лиманському напрямках.

На Харківщині вирують масштабні лісові пожежі на тлі ворожих обстрілів28.05.24, 17:17

Популярні

Новини по темі

У Харкові пролунав вибух

 • 29988 переглядiв