v-tymchasovo-okupovanomu-sievierodonetsku-okupanty-zaimaiut-porozhni-kvartyry-ova

В тимчасово окупованому Сєвєродонецьку окупанти займають порожні квартири - ОВА

 • 23882 переглядiв

Окупанти в Луганській області відкрили "поштове відділення" з продажу товарів у селі Біловодське, зайняли порожні квартири в Сєвєродонецьку для підрядників з росії.

На тимчасово окупованій пошті Луганщині у поштовому відділенні в селі Біловодське відкрили точку продажу промислових товарів, а в Сєвєродонецьку порожні квартири займають підрядники з рф. Про це повідомила Луганська обласна державна (військова) адміністрація, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що у будівлі поштового відділення у Біловодську окупанти відкрили "поштаторг", де пропонують придбати промислові, господарські та побутові товари. Зокрема, мило або пральний порошок. З часом подібне з'явиться і в інших містах та селах так званої "лнр".

Також в ОВА повідомили, що в Сєвєродонецьку окупанти не беруться за відбудову зруйнованого житла.

Влаштовують показові ремонти в багатоповерхівках, які зазнали незначних пошкоджень. До прикладу, два роки простояли з пробитим дахом. Підрядники, які приїздять з рф, у кожному під’їзді займають порожні квартири на свій смак. По завершенні робіт, звісно що, не залишаються там – забирають все, що сподобалося, і передислоковуються на інший об’єкт

- йдеться в повідомленні.

Додамо

Також у повідомленні розповіли про поточну ситуацію на лінії бойових дій.

Противник тисне в районах прифронтових деокупованих сіл і постійно обстрілює їх. Зокрема, 66 мінометних ударів завдано по Макіївці, Невському, Стельмахівці, Куземівці. Артилерію ворог застосував по Невському, Куземівці та Стельмахівці. Реактивну систему залпового вогню – по Невському. У Серебрянському лісі окупанти вдарили сімома некерованими авіаційними ракетами

– поінформував начальник ОВА Артем Лисогор.

Повідомляється також, що за підтримки авіації загарбники намагалися просунутися на Лиманському напрямку – поблизу Греківки, Макіївки та Невського. Ситуація там залишається напруженою.

За попередніми даними, втрати росіян на цій ділянці фронту склали: 54 окупанти, одна ББМ та склад боєприпасів.

Нагадаємо

Бійці 12-ї бригади спеціального призначення "Азов" після виснажливих боїв, що тривали понад місяць, змогли вибити російських окупантів з їхніх позицій у Серебрянському лісництві на Луганщині.

Підлітків з окупованої Луганщини тренують в росії, у тому числі керувати дронами - ОВА14.06.24, 12:32

Популярні

Новини по темі

Прем'єр Ізраїлю Нетаньягу розпускає воєнний кабінет

 • 14192 переглядiв

На Миколаївщині "приліт" у Вознесенському районі - ОВА

 • 21873 переглядiв