ukhvaleno-rishennia-pro-neobkhidnist-zminy-kerivnytstva-zsu-umierov-natiaknuv-na-vidstavku-zaluzhnoho

Ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва ЗСУ: Умєров натякнув на відставку Залужного

 • 29031 переглядiв

Глава Міністерства оборони України оголосив про рішення змінити керівництво Збройних сил країни, подякувавши генералу Валерію Залужному за службу під час війни з росією.

Сьогодні було ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних Сил України. Про це повідомив глава Міноборони Рустем Умєров у Facebook, ймовірно, натякаючи на відставку головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, передає УНН

"Сьогодні було ухвалено рішення про необхідність зміни керівництва Збройних Сил України. Щиро вдячний Валерію Федоровичу за всі досягнення та перемоги", - написав Умєров.

Додамо

За словами глави Міноборони, генералу Валерію Залужному випало одне з найскладніших завдань – керувати Збройними Силами України під час Великої Війни з росією.

"Збройні Сили України разом з усім Народом нашої країни продемонстрували всьому світові, що Україна – буде боротись за своє та за своїх, незважаючи на те, з яким ворогом має справу. Наші воїни відбили навалу агресора, захистили нашу державність, і продовжують щодня захищати нашу незалежність. Але війна не залишається однаковою. Війна змінюється та вимагає змін. Бойові дії 2022, 2023 та 2024 – це три різні реальності", - додав Умєров.

За словами глави Міноборони, 2024 рік принесе нові зміни, до яких мусимо бути готові. Потрібні нові підходи, нові стратегії.

Натяк на відставку? Зеленський і Залужний обговорили оновлення та зміну керівництва Збройних сил України08.02.24, 18:05

Популярні

Новини по темі