u-ternopilskomu-stavi-vyiavleno-tilo-18-richnoho-khloptsia-yoho-rozshukuvala-politsiia-protiahom-doby

У Тернопільському ставі виявлено тіло 18-річного хлопця, його розшукувала поліція протягом доби

 • 11835 переглядiв

Тіло 18-річного хлопця було знайдено в тернопільському ставі після того, як він зник 18 червня, без ознак насильницької смерті.

Молодий чоловік пішов з дому 18 червня, він не повернувся і його розшуком зайнялись правоохоронці. Сьогодні стало відомо, що водолази обстежили Тернопільський став: тіло розшукуваного 18-річного юнака було виявлено. Поліція Тернопільської області повідомляє подробиці трагічного інциденту, передає УНН.

Деталі

18 червня, близько 17.00 з дому молода людина вийшла з будинку у Тернополі. Після того як стало зрозуміло про зникнення, поліція почала пошуки. 19 червня стало відомоводолази виявили тіло розшукуваного Хом’яка Василя Андрійовича у Тернопільському ставі. За попередньою інформацією, на тілі юнака слідів насильницької смерті експерт не виявив.

Зниклого британського хлопчика знайшли у Франції через шість років після зникнення16.12.23, 06:44

Поліцейські з’ясовують всі обставини та деталі даної події. Слідчі Тернопільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою безвісти зниклий.

З водойми витягли тіло 8-річного хлопчика після зникнення двох дітей під час прогулянки на кризі на Інгульці - ДСНС22.01.24, 11:44

Популярні

Новини по темі

"Укрзалізниця" запускає додаткові поїзди до Одеси

 • 10985 переглядiв