u-novomu-paketi-sanktsii-yes-proty-rf-bude-55-kompanii-ta-ponad-60-fizychnykh-osib-zmi

У новому пакеті санкцій ЄС проти рф буде 55 компаній та понад 60 фізичних осіб - ЗМІ

 • 45159 переглядiв

ЄС пропонує запровадити санкції проти 55 компаній та понад 60 фізичних осіб в рамках нового пакету обмежень, приурочених до другої річниці вторгнення росії в Україну,

Європейський союз пропонує запровадити санкції проти 55 компаній і більш ніж 60 фізичних осіб у рамках нового пакета обмежень до другої річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну. Про це пише Bloomberg, інформує УНН.

Деталі

Згідно з документами, що потрапили в розпорядження Bloomberg, обмеження стосуватимуться приватних осіб і фірм, що беруть участь у виробництві зброї та постачанні ключових технологій і електроніки, які використовуються російськими оборонними компаніями для створення озброєнь.

Також планують запровадити санкції проти судноплавних компаній, які забезпечували транспортування і логістику для передачі боєприпасів із Північної Кореї в росію. Як зазначається, Північна Корея поставила в рф сотні тисяч артилерійських снарядів.

Як випливає з документів, нинішні пропозиції також включають до санкційних списків низку військових та інших чиновників, політиків, зокрема колишнього охоронця президента росії володимира путіна і нинішнього губернатора тульської області олексія дюміна.

росіяни намагаються приховати, що використовують іноземні компоненти у своїй зброї, якою атакують Україну - Олександр Рувін28.12.23, 16:12

Доповнення

Влада Нідерландів заарештувала трьох осіб у рамках розслідування контрабандної мережі в обхід санкцій проти росії. Це стало результатом співпраці Київського науково-дослідного інституту судових експертиз України з міжнародними журналістами.

Кулеба про 13-й пакет санкцій ЄС проти рф: працюємо над тим, щоб він був змістовним07.02.24, 16:19

Популярні

Новини по темі

В Україні наприкінці тижня потепліє - синоптики

 • 23290 переглядiв