u-minoborony-rf-zaiavyly-pro-nichnu-ataku-ponad-sotni-bezpilotnykiv-shcho-vidomo

У міноборони рф заявили про нічну атаку понад сотні безпілотників: що відомо

 • 24985 переглядiв

російське міністерство оборони стверджує, що у ніч на 21 червня ППО перехопило 114 дронів  над територією Криму і акваторією Чорного моря, а також в краснодарському краї рф  і волгоградській області. Про це передає УНН

Деталі

В мо рф кажуть, що вночі нібито збили 70 безпілотників над територією анексованого Криму і над акваторією Чорного моря, 43 - над територією краснодарського краю і один над територією волгоградської області.

Інформація про постраждалих і руйнування уточнюється.

Незаконно призначений "губернатор" Севастополя михайло разводжаєв заявляє,  що у районі Монастирського шосе внаслідок падіння осколків від збитих БПЛА загорілася трава. 

Губернатор краснодарського краю рф веніамін кондратьєв повідомив про загибель співробітника котельні внаслідок нічної атаки в столиці регіону. Раніше повідомлялось про пошкодження в котельні.

Доповнення 

Близько першої години ночі місто єйськ у краснодарському краї рф атакували дрони. ASTRA зазначає, що у єйську розташований військовий аеродром.

У місті також повідомлялось про пожежу після атаки БпЛА. Крім того, цієї ночі вибухи також чути в краснодарі, сіверському районі краю і в енемі в адигеї.

Популярні

Новини по темі

Армія рф з ночі обстріляла два райони Харківщини

 • 21184 переглядiв

В Україні переважно суха погода і до 30° тепла - синоптики

 • 13345 переглядiв

Окупанти 324 рази вдарили по Запорізькій області

 • 24659 переглядiв