ukenru
u-kharkovi-vidmovlyayutsya-obmezhuvati-rukh-transportu-popri-vnesennya-do-chervonoyi-zoni

У Харкові відмовляються обмежувати рух транспорту попри внесення до "червоної" зони

 • 11751 переглядiв

КИЇВ. 7 серпня. УНН. У зв'язку з внесенням Харкова до "червоної" зони через зростання рівня захворюваності на коронавірусну хворобу, зупиняти метрополітен і наземний громадський транспорт у місті не будуть. Про це заявив міський голова Харкова Геннадій Кернес, передає УНН із посиланням на пресслужбу Харківської міської ради.

"Жодних обмежень щодо транспорту в Харкові вводитися не буде. І це не моє передвиборче гасло, а нормальне ставлення до харків'ян і забезпечення їхнього комфортного життя у місті", - зазначив Кернес.

Нагадаємо, раніше сьогодні в Україні оновили перелік карантинних зон. Так, у "червоній" зоні опинився Харків, а також продовжує залишатися Кіцманський район Чернівецької області.

Як повідомляв УНН, влада Тернополя та влада Луцька, які раніше були у "червоній" зоні, виступали проти посилення карантину

Також в Україні закривали продаж залізничних квитків до станцій Луцьк і Тернопіль. А ще Укрзалізниця тимчасово скасовувала зупинку низки поїздів далекого сполучення у Луцьку та Тернополі. Додамо, що у Тернополі пасажири поїзда влаштували бунт через скасування зупинки.

Українські Національні Новини

Суспільство