u-den-viiskovoho-zhurnalista-syrskyi-vruchyv-poranenomu-na-fronti-korespondentu-koin-holovnokomanduvacha-zsu

У День військового журналіста: Сирський вручив пораненому на фронті кореспонденту коїн Головнокомандувача ЗСУ

 • 22586 переглядiв

Головнокомандувач Збройних Сил України відвідав у госпіталі пораненого журналіста Дмитра Євчина та подякував йому за важливу роботу з висвітлення війни, побажавши якнайшвидшого одужання.

Сьогодні, у день військового журналіста України Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський відвідав пораненого військового кореспондента Дмитра Євчина. про це Головнокомандувач ЗСУ розповів у своєму Telegram-каналі, пише УНН.

Деталі

Сьогодні відвідав у лікарні військового кореспондента програми "Крим.Реалії" Радіо Свобода Дмитра Євчина 

- розповів Сирський. 

Головнокомандувач ЗСУ подякував журналістові за його важливу журналістську роботу і громадянську відвагу та побажав йому швидкого одужання.

За особисту мужність, професіоналізм, самовідданість під час виконання журналістських завдань в районі бойових дій та об'єктивне й неупереджене інформування суспільства про героїзм воїнів Збройних Сил України під час відсічі широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти нашої держави, вручив Дмитрові коїн Головнокомандувача Збройних Сил України

- резюмував Сирський. 

Доповнення

Олександр Сирський розповів, що 17 січня журналіст Дмитро Євчин і оператор Микита Ісайко висвітлювали події на передовій у районі Роботиного Запорізької області.

Унаслідок мінометного обстрілу Дмитро Євчин зазнав осколкового поранення в ногу.

За словами Головнокомандувача, після того, як пораненому журналісту надали першу допомогу українські бойові медики разом з оператором, його евакуювали до стабілізаційного пункту в сусідньому селі, а звідти перевезли до лікарні в Запоріжжі.

Нині життю Дмитра нічого не загрожує, він перебуває на лікуванні і реабілітації у Києві.

Нагадаємо

Головнокомандувач ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський у День військового журналіста подякував їм за мужність і жертовність і закликав згадати всіх загиблих українських воєнкорів.

Сьогодні День військового журналіста України: скільки українських медійників, які вступили до лав ЗСУ, загинуло під час війни 16.02.24, 07:03

Популярні

Новини по темі

У Криму партизани підняли український стяг до Дня Єднання

 • 24368 переглядiв