u-chervni-vid-rosiiskykh-obstriliv-u-kharkovi-postrazhdala-maizhe-sotnia-liudei-terekhov

У червні від російських обстрілів у Харкові постраждала майже сотня людей - Терехов

 • 17955 переглядiв

У червні російські війська вперше завдали 22 удари по Харкову з використанням керованих авіабомб типу КАБ-250 і ФАБ-500, в результаті чого 6 людей загинули і 92 отримали поранення.

Протягом червня війська рф завдали 22 удари по Харкову. У червні окупанти також вперше використали для ударів по місту керовані авіабомби. Про це пише УНН з посиланням на міського голову Харкова Ігоря Терехова.

Деталі 

Незважаючи на меншу кількість обстрілів, ніж позаминулого місяця, саме у червні ворог вперше застосував для ударів по нашому місту та нашим людям КАБ-250 та ФАБ-500 — керовані авіабомби, відомі надпотужною руйнівною силою. Навіть більшою, ніж у ракет

- розповів Терехов. 

За його словами, у червні від ворожих атак в Харкові загинуло 6 осіб, ще 92 людини  отримали поранення. Загалом росіяни завдали по місту 22 удари.

Також, згідно зі статистикою, за місяць  у місті 169 разів оголошували повітряну тривогу, а її загальна тривалість у червні сягнула 468 годин. 

Вранці окупанти вдарили КАБом по селищу на Харківщині: пошкоджені заклад освіти та будівля культури 01.07.24, 08:59

Нагадаємо

У Харківській області ворожа бомба поцілила по будівлі школи, але обійшлося без жертв і постраждалих. У ДСНС показали наслідки російської атаки.

Популярні

Новини по темі

В окупованому Маріуполі можливий спалах холери - міськрада

 • 17360 переглядiв