tramp-zrobyv-skandalnu-zaiavu-shchodo-zelenskoho

Трамп зробив скандальну заяву щодо Зеленського

 • 34037 переглядiв

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп на виступі у Детройті, критикуючи діючого голову Білого дому Джо Байдена, згадав також президента України Володимира Зеленського, назвавши його "найбільшим продавцем в історії". Про це передає УНН із посиланням на матеріал The New York Times.

Деталі

Колишній президент Дональд Дж. Трамп зустрівся з виборцями в афроамериканській церкві у місті Детройт. Розмовляючи приблизно з 200 людьми, Трамп критикував свого опонента Джо Байдена, і також згадав президента України Володимира Зеленського.

Трамп звинуватив Байдена в "марнотратстві, що спричиняє інфляцію". Потім він, схоже, розкритикував прихильність Байдена до України, зробивши обмовку про президента України Володимира Зеленського.

– пише The New York Times.

За даними видання, Дональд Трамп сказав наступне:

Я думаю, що Зеленський, можливо, найкращий продавець з усіх політиків, які коли-небудь жили. Щоразу, коли він приїжджає до нашої країни, він йде з 60 мільярдами доларів 

- сказав Трамп.

Доповнення

The New York Times також пише, що Трамп під час промови у Детройті  здебільшого ігнорував свою історію расистських заяв. Натомість під час короткого виступу перед дискусією з чорношкірими мешканцями Детройта в міській церкві 180 пан Трамп намагався представити пана Байдена як противника темношкірих, зосереджуючись на ролі президента в нагляді за Законом про боротьбу з насильницькою злочинністю та правоохоронну діяльність.

Нагадаємо

УНН повідомляв, що Дональд Трамп розкритикував допомогу США Україні, запропонував замінити прибутковий податок тарифами і закликав республіканців до єдності під час свого візиту на Капітолійський пагорб.

CNN: Байден і Трамп домовилися провести дебати без чернеток, підказок і аудиторії15.06.24, 20:24

Популярні

Новини по темі

Трамп зробив скандальну заяву щодо Зеленського

 • 34037 переглядiв