syrskyi-yermak-ta-umierov-pohovoryly-z-viiskovym-kerivnytstvom-ssha

Сирський, Єрмак та Умєров поговорили з військовим керівництвом США

 • 28729 переглядiв

Вище військово-політичне керівництво України обговорило з американськими високопосадовцями ситуацію на фронті, наступальні спроби Росії та нагальну потребу України у прискорених поставках озброєнь.

13 травня глава Офісу президента Андрій Єрмак, міністр оборони Рустем Умєров та головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський провели бесіду з військовим керівництвом у США. Про це повідомив керівник Офісу президента Андрій Єрмак у Telegram-каналі, передає УНН.

Деталі

Їхніми співрозмовниками стали радник президента США з нацбезпеки Джейк Салліван, міністр оборони Ллойд Остін та голова Об’єднаного комітету начальників штабів Чарльз Браун.

Йшлося про ситуацію на фронті, наступальні спроби російських окупантів, і про те, яка допомога потрібна Україні якнайшвидше.

Нам дуже потрібне прискорення поставок озброєнь. Це детально обговорили

резюмував Єрмак.

Про важливість оперативних поставок озброєнь від західних партнерів заявив і Сирський у Telegram-каналі, наголосивши, що попри всі труднощі Україна обов’язково переможе.

Сирський: зупинені спроби росіян прорвати українську оборону, на Харківщині тривають бої у прикордонних районах12.05.24, 12:08

Популярні

Новини по темі

ДСНС: з Харківщини вже евакуйовано понад 6700 жителів

 • 24708 переглядiв

У Росії затримали ще одного посадовця Міноборони

 • 27919 переглядiв

На фронті відбулося 148 бойових зіткнень — Генштаб

 • 39839 переглядiв

За добу росіяни втратили 800 солдатів – Генштаб

 • 57261 переглядiв