rosiiany-hotuiut-prohramu-zaporizka-tsilyna-dlia-zaselennia-okupovanykh-ukrainskykh-terytorii

росіяни готують програму "Запорізька цілина" для заселення окупованих українських територій

 • 35083 переглядiв

Окупанти готують програму масового заселення захоплених територій України під кодовою радянською назвою "Запорізька цілина". Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону, передає УНН

Тимчасово окуповані території Запорізької області мають стати другим пілотним проєктом росії зі зміни етнічного складу населення після Далекого Сходу. 

За словами мера Мелітополя, в планах у окупантів перевезення на окуповані території мешканців росії, Білорусі та Казахставну. Таким чином вони намагаються погасити український спротив і вирішити шалений дефіцит кадрів на окупованих територіях.

"Ворог затвердив нову програму, яка називається "Запорізька цілина" - вони намагаються здійснити масове переселення громадян РФ на тимчасово окуповану територію. І не лише громадян рф... Вони готові купувати кадри, щоб вони переїжджали на тимчасово окуповану територію, поселялися в наші захоплені квартири та будинки, і таким чином вирішувати свої демографічні проблеми", - зазначив Іван Федоров.

Популярні

Новини по темі