rosiianam-vdalosia-chastkovo-zakhopyty-ocheretyne-na-avdiivskomu-napriamku

росіянам вдалося частково захопити Очеретине на Авдіївському напрямку

 • 19673 переглядiв

На Авдіївському напрямку росіяни частково захопили Очеретине, але українські війська задіяли резерви для стабілізації ситуації та відновлення контролю.

Ворог зміг прорвати оборону та закріпитись в Очеретиному на Авдіївському напрямку. Збройні сили України задіяли резервні підрозділи для стабілізації ситуації, яка залишається під контролем. Про це повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин у ефірі телемарафону,передає УНН.

Ситуація така, що наразі ворогу вдалося прорватися і закріпитися у цьому населеному пункті. Одна частина, яка перебуває під контролем ворога, перебуває під нашим вогневим контролем. Вживаються заходи, щоб його вибити звідти. Там тривають важкі бої, ЗСУ контролюють цю ситуацію

- сказав Волошин.

Відповідно, Збройні сили України застосовують всі заходи для стабілізації обстановки на цьому напрямку та повернення Очеретиного під свій контроль."З цією метою були введені додаткові сили і засоби з резерву" - додав він.

Нагадаємо

Лише за квітень російські війська атакували Україну більше ніж 300 ракетами різних типів, випустили по українських населених пунктах майже 300 БПЛА типу Shahed і понад 3200 керованих авіабомб

Популярні

Новини по темі

У Киргизстані вантажівка з морозивом збила 29 школярів

 • 16662 переглядiв