ukenru
rosiia-formuie-zahony-naimantsiv-dlia-pidtrymky-afrykanskykh-dyktatoriv-tsentr-natssprotyvu

росія формує загони найманців для підтримки африканських диктаторів – Центр нацспротиву

 • 38123 переглядiв

росія створює "африканський корпус" найманців для підтримки диктаторів у Того, Лівії, Буркіна-Фасо та Центральноафриканській Республіці, а також для посилення впливу в регіоні Сахеля та Центральної Африки.

росія створює "африканський корпус" для підтримки диктаторів. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що російська влада формує так званий "африканський корпус" з контрактників, силовиків та бойовиків ПВК. Перших найманців планують відправити до Того для підтримки диктатора Гнассінгбе. Також планується створити військові бази в Того та Лівії, і розширити плацдарм у Буркіна-Фасо.

Мета - закріпитися в країнах Сахелю та Центральноафриканській республіці. путін пропонує диктаторам "охорону" за ресурси та майданчики для проекції сили

- йдеться в повідомленні.

У Центрі додають, що наслідками російських дій може стати експансія антидемократичних сил, зростання міграції до ЄС, а також розрив між Африкою та демократичним світом.

Обіцяють їм зарплати до 4000 доларів: росіяни продовжують вербувати найманців в Африці та Азії15.02.24, 15:15 • [views_0]