rf-ne-zaproshuvatymut-do-frantsii-na-zakhody-do-80-richnytsi-vysadky-soiuznykiv-u-normandii

рф не запрошуватимуть до Франції на заходи до 80 річниці висадки союзників у Нормандії

 • 24775 переглядiв

росія не буде запрошена на заходи, присвячені 80-й річниці висадки союзників у Нормандії під час Другої світової війни, через війну в Україні та побоювання деяких союзників щодо присутності москви.

росія не буде запрошена на заходи з нагоди 80-ї річниці висадки союзників у Нормандії під час Другої світової війни наступного тижня через війну в Україні. Про це пише видання Reuters з посиланням на власні джерела, передає УНН.

росія не буде запрошена на заходи з нагоди 80-ї річниці висадки союзників у Нормандії під час Другої світової війни наступного тижня через війну в Україні та занепокоєння деяких союзників щодо присутності москви 

- повідомили джерела видання.

Зазначається, що у квітні організатори заявляли, що президент рф володимир путін не буде запрошений на заходи у Франції, однак планувалося запросити деяких російських представників.

Але джерела повідомили, що російських офіційних осіб тепер взагалі не запрошуватимуть на пам’ятні заходи, на яких будуть присутні президенти України Володимир Зеленський і президент США Джо Байден 

- пише видання.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський має намір взяти участь у святкуванні Дня Д наступного місяця у Франції, а потім на зустрічі G7 в Італії.

Президент Франції Еммануель Макрон у вівторок, 28 травня, оголосив, що Володимир Зеленський візьме участь у святкуванні 80-ї річниці висадки союзників у Нормандії 6 червня.

Популярні

Новини по темі

Вибухи лунають у Харкові

 • 22645 переглядiв