putin-prybuv-z-vizytom-do-uzbekystanu-tse-yoho-tretii-zakordonnyi-vizyt-z-pochatku-novoho-terminu

Путін прибув з візитом до Узбекистану – це його третій закордонний візит з початку нового терміну

 • 114243 переглядiв

Путін прибув до Узбекистану для переговорів з президентом Мірзійоєвим - це його третій закордонний візит з моменту інавгурації на п'ятий термін, спрямований на поглиблення відносин між двома країнами.

Очільник Кремля Володимир Путін прибув у неділю до столиці Узбекистану , де він має провести переговори з президентом Шавкаєм Мірзійоєвим. Перемовини, як очікується, будуть зосереджені на поглибленні відносин між країнами. Про це пише АР, передає УНН.

Деталі

Путін поклав вінок до пам'ятника незалежності Узбекистану в Ташкенті та провів, за словами Кремля, неформальні переговори з Мірзійоєвим. Офіційна зустріч президентів має відбутися в понеділок.

Доповнення

Цей візит є третьою закордонною поїздкою Путіна після інавгурації на п'ятий термін у травні. Спочатку він поїхав до Китаю , де висловив вдячність за пропозиції Китаю щодо переговорів щодо припинення конфлікту в Україні, а потім до Білорусі, де Росія розгорнула тактичну ядерну зброю.

Напередодні візиту до Узбекистану Путін і Мірзійоєв обговорили низку питань двостороннього співробітництва, включаючи торговельно-економічні відносини, повідомили в Кремлі.

Байден назвав путіна "жорстоким тираном"26.05.24, 17:03

Популярні

Новини по темі

Сікорський: путін як зброю використовує традиціоналізм

 • 110631 переглядiв

12 людей постраждали під час турбулентності на рейсі Qatar Airways

 • 35375 переглядiв

В Орловській області горить нафтобаза

 • 33449 переглядiв

Посла Франції на Шрі-Ланці знайшли мертвим

 • 27255 переглядiв