profilnyi-komitet-pidtrymav-zakonoproekt-zelenskoho-pro-mnozhynne-hromadianstvo

Профільний комітет підтримав законопроект Зеленського про множинне громадянство

 • 25720 переглядiв

Комітет Верховної Ради підтримав законопроєкт, внесений президентом Зеленським, який, утому числі, дозволяє регулювати видачу українських паспортів іноземцям, які захищають незалежність України.

Комітет ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин підтримав законопроект, внесений президентом Володимиром Зеленським, про множинне громадянство. Про це повідомляє Верховна Рада, пише УНН.

Комітет на своєму засіданні 6 лютого підтримав проект закону "Про деякі питання у сфері міграції щодо підстав і порядку набуття та припинення громадянства України" (№ 10425), поданий президентом України

- йдеться в повідомленні.

Нагадаємо

22 січня президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради закон про множинне громадянство. Законопроект про множинне громадянство покликаний врегулювати питання надання українського паспорта іноземцям та членам їх сімей, які беруть безпосередню участь у захисті незалежності та територіальної цілісності України.

Експерт пояснив, яке значення матиме і на які виклики відповідає запровадження множинного громадянства22.01.24, 15:19

Популярні

Новини по темі

Продовження воєнного стану схвалив парламент

 • 23366 переглядiв

Сунак заявив, що рак у короля Чарльза ІІІ "виявлено рано"

 • 24395 переглядiв