potreby-zhytlovo-komunalnykh-pidpryiemstv-u-koheneratsiinykh-ustanovkakh-pokryti-bilsh-nizh-napolovynu-shmyhal

Потреби житлово-комунальних підприємств у когенераційних установках покриті більш ніж наполовину - Шмигаль

 • 8934 переглядiв

Потреби житлово-комунальних підприємств у когенераційних установках покриті більш ніж наполовину. Вже наявні 182 когенераційні установки, з яких 83 працюють, а їхня сумарна потужність 147,3 МВт. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання уряду, передає УНН.

Деталі

Потреби житлово-комунальних підприємств у когенераційних установках покриті більш ніж наполовину. Вже наявні 182 когенераційні установки, з яких 83 працюють. Їхня сумарна потужність 147,3 МВт. Решта когенераційного обладнання буде встановлено до кінця цього року. Також покрита потреба в 239-ти блочно-модульних котельнях загальною потужністю близько 635 МВт. Робота із залучення та встановлення цього й іншого обладнання триває в режимі реального часу. Акцентуємо увагу на 9-ти прифронтових та прикордонних регіонах. Саме їхні потреби закриваємо перш за все

- сказав Шмигаль.

Він зазначив, що зокрема, для Харкова надійшло або підтверджено надходження 127 когенераційних та восьми газопоршневих установок, 60 блочно-модульних котелень, 32 потужних генераторів електроенергії.

Нагадаємо

Україна разом з партнерами розгортає мережу малих та середніх когенераційних установок у 32 містах, щоб забезпечити стабільне тепло- та електропостачання для понад 1 мільйона мешканців та 1 000 соціальних об'єктів, підвищуючи стійкість до перебоїв у постачанні електроенергії.

Популярні

Новини по темі

Ранковий вибух був за межами Миколаєва - мер

 • 11148 переглядiв