okupanty-probuiut-nastupaty-malymy-shturmovymy-hrupamy-na-avdiivskomu-napriamku-lykhovii

Окупанти пробують наступати малими штурмовими групами на Авдіївському напрямку - Лиховій

 • 22229 переглядiв

Окупанти пробують наступати малими штурмовими групами на Авдіївському напрямку.  Про це повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю ОСУВ "Таврія" Дмитро Лиховій в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.    

"Певні спроби з їхнього боку спостерігаються, але це інша тактика, аніж була задіяна в Авдіївці. Це тактика малих штурмових груп із застосуванням невеликої кількості бронетехніки. Однак це інші умови, це поле, і тут наші захисники та захисниці мають трохи більше переваги на відкритій місцевості. Минулої доби було відбито 9 атак біля Ласточкиного, Сєверного, Первомайського та Невельського. Поки що це можна сприймати як "розвідку боєм", а не як розвиток того наступу, який противник вів в межах населеного пункту", – розповів Лиховій.

рф проводить зачистку в Авдіївці і ймовірно будуть перекидати підрозділи на інші напрямки - Лиховій19.02.24, 14:25

Доповнення

18 лютого Лиховій повідомляв, що росіяни активно намагаються розвинути наступ біля села Ласточкине, що біля Авдіївки. Проте там закріпилися значні Сили оборони й вони роблять все, що можна, щоб наступ ворога не був розвинутий.  Він також заявляв, що ворог намагається проводити наступальні дії на інших напрямках, окрім Авдіївського, де кількість атак зменшилася. 

Популярні

Новини по темі