nove-video-z-prigozhinim-dlya-tikh-khto-obgovoryuye-zhiviy-ya-chi-ni-zmi-viznachili-ymovirnu-datu-zapisu

Нове відео з пригожиним "для тих, хто обговорює, живий я чи ні": ЗМІ визначили ймовірну дату запису

 • 22212176 переглядiв

КИЇВ. 31 серпня. УНН. В мережі поширився ролик, в якому ватажок найманців "вагнера" розповідає про свою діяльність, починаючи зі слів, що записав відео спеціально "для тих, хто обговорює, живий я чи ні". Це сколихнуло хвилю конспірологічних обговорень. ЗМІ проаналізували ролик, передає УНН.

Деталі

Пов'язаний із пвк "вагнера" канал опублікував раніше невідоме відео євгена пригожина, яке починається зі слів "для тих, хто обговорює, живий я чи ні". Цей ролик активно обговорюється в чатах родичів найманців "вагнера", частина користувачів вірять, що відео свіже. У цьому відео пригожин у тому самому одязі, що й на відео, опублікованому 21 серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Хлопці, дивіться" - лукашенко розповів, як "категорично попередив" пригожина та уткіна про небезпеку

На ролику, який з'явився в ніч на четвер, пригожина знято на задньому сидінні позашляховика, імовірно броньованого. Він каже: "Для тих, хто обговорює, живий я чи ні, як у мене справи. Зараз вихідні, друга половина серпня 23 року. Перебуваю в Африці, тож любителі обговорення моєї ліквідації, інтимного життя, заробітків чи ще чого-небудь... Усе гаразд".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Міждержавному авіаційному комітеті заявили, що не розслідують аварію літака пригожина

На цьому відео Пригожин у тому самому одязі, що й на ролику, який було опубліковано 21 серпня. У ньому Пригожин каже: "Працюємо. Температура +50°. Все як ми любимо. група "вагнера" проводить розвід-пошукову діяльність. Робить росію ще більш величною на всіх континентах! А Африку ще більш вільною".

Вважається, що це відео було записано в Малі. Саме з Малі до санкт-петербурга повертався пригожин, коли розбився його бізнес-джет. На нього підприємець пересів у москві, а до москви добирався літаками "Іл", розповідали ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Reuters: росія не допускає Бразилію як виробника літака до розслідування катастрофи з прогожиним

21 серпня, коли було опубліковано ролик із Малі, - це понеділок. Тобто, ймовірно, що в новому ролику пригожин говорить про вихідні, які були напередодні - 19 і 20 серпня.

Не повинні бентежити і теми, які обговорює ватажок найманців. Можливість убивства пригожина активно обговорювалася до його смерті. Наприклад, про це говорив журналіст-розслідувач Христо Грозєв в інтерв'ю Financial Times у середині серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блінкен натякнув, що пригожину варто боятись за власне життя

Деталі

Літак пригожина розбився 23 серпня. Цього тижня пригожина було поховано, проте похорон було проведено так, що на ньому не були присутні журналісти. Не публікувалися і кадри з упізнання тіла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ватажка найманців "вагнера" пригожина вже поховали. Там, де ніхто не очікував і в закритому форматі

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Наступне засідання Рамштайн відбудеться 19 вересня

     • 458956 переглядiв