na-tavriiskomu-napriamku-znyshcheno-vorozhyi-dron-minuvannia-tarnavskyi

На Таврійському напрямку знищено ворожий дрон мінування – Тарнавський

 • 22738 переглядiв

На Таврійському напрямку українські військові знищили ворожий безпілотник, зафіксувавши його вибух на відео, а також знешкодили 143 російських БПЛА та завдали шкоди російській живій силі і техніці.

На Таврійському напрямку Сили оборони знищили та знешкодили 143 БПЛА російських окупантів. Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" бригадний генерал Олександр Тарнавський, пише УНН.

Днями підрозділ однієї з бригад Сил оборони Таврійського напрямку знищив нетипову російську ціль - наземний колісний дрон, або ж дрон мінування. Він був виявлений засобами аеророзвідки та злетів у повітря в результаті вогневого ураження. Детонація вибухівки з цього дрона зафіксована на відео,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

В операційній зоні ОСУВ Таврія минулої доби ворог завдав 19 авіаударів, 6 ракетних ударів, провів 38 бойове зіткнення та вчинив 788 артобстрілів.

Наші захисники та захисниці стійко тримають оборону і проводять активні дії на визначених напрямках, - зазначив Тарнавський.

Він також повідомив, що загальні втрати ворога минулої доби становлять 385 осіб та 30 одиниць військової техніки, не враховуючи БпЛА. Зокрема 4 танки, 3 ББМ, 3 артсистеми, 2 ПТРК, 1 СПГ (АГС), 11 автомобілів та 6 одиниць спеціальної техніки. Також українські сили оборони знищили 2 склади боєприпасів росіян.

Нейтралізовано або знищено 143 БпЛА різних типів.

На лівобережжі Херсонщини Сили оборони знищили понад пів сотні окупантів та ворожий пункт управління безпілотниками.04.02.24, 16:35

Популярні

Новини по темі

Тепло на початку лютого у Києві встановило рекорд

 • 27672 переглядiв