kuleba-pohovoryv-iz-hlavamy-mzs-nordychno-baltiiskoi-visimky-yshlosia-pro-zabezpechennia-perevahy-ukrainy-na-poli-boiu

Кулеба поговорив із главами МЗС "Нордично-балтійської вісімки": йшлося про забезпечення переваги України на полі бою

 • 20109 переглядiв

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба обговорив з вісьмома міністрами країн Північної Європи і Балтії шляхи зміцнення обороноздатності України, забезпечення її переваги на полі бою і в дипломатії, координації кроків з проведення мирного саміту і переговорів про вступ України в ЄС.

Глава МЗС України Дмитро Кулеба обговорив з вісьмома міністрами Північної Європи та Балтії способи забезпечення переваги України на полі бою та в дипломатії, передає УНН із посиланням на МЗС.

"Сьогодні я провів плідну дискусію з колегами міністрами закордонних справ країн "Нордично-балтійської вісімки". Ми обговорили нові ідеї щодо зміцнення нашої багатосторонньої співпраці та покращення обороноздатності України. Наша спільна мета - дати Україні перевагу на полі бою і в дипломатії", - повідомив Кулеба.

Також, за його словами, обговорили Саміт Миру та Переговорні рамки вступу України до ЄС.

"Ми скоординували кроки для забезпечення максимальних результатів на обох напрямках. Я вдячний моїм колегам за їхню непохитну підтримку та готовність розвивати нашу співпрацю", – зазначив глава МЗС України.

Кулеба: дії з підриву Саміту миру є системними та безпрецедентними за масштабами03.06.24, 16:55

Популярні

Новини по темі

За останні 7 місяців МЗС відкрило 7 нових посольств в Африці

 • 40798 переглядiв