kilkadenna-operatsiia-za-uchastiu-sbu-staly-vidomi-podrobytsi-shchodo-urazhen-u-krasnodarskomu-krai

Кількаденна операція за участю СБУ: стали відомі подробиці щодо уражень у краснодарському краї

 • 18832 переглядiв

Стали відомі подробиці щодо уражень у краснодарському краї. Кількаденну операцію по знищенню логістики, яка забезпечує життєдіяльність російських військ в Криму, провели Сили оборони спільно з СБУ, повідомило УНН джерело.

Стали відомі подробиці щодо уражень у краснодарському краї. Кількаденну операцію по знищенню логістики, яка забезпечує життєдіяльність російських військ в Криму, провели Сили оборони спільно з СБУ, повідомило УНН джерело.

Деталі

За даними співрозмовника УНН, за попередньою інформацією, було завдано комплексного удару по підстанціях і мережах електропостачання, а також запасах світлих нафтопродуктів у краснодарському краї рф.

Спочатку, за даними джерела, Сили оборони завдали ракетного удару по двох поромах, які курсували до порту "Кавказ" і використовувалися для військової логістики агресора. Потім, як розповіло джерело, дрони СБУ уразили електропідстанції, що постачають електроенергію безпосередньо на Кримський півострів та до акваторії Керченської протоки, включаючи порти.

Цієї ж ночі СБУ спільно з ВМС ЗСУ, за інформацією співрозмовника, завдали удару по перевалочній нафтобазі в морському порті "Кавказ". Через неї світлі нафтопродукти йшли в Крим. Після ефективного відпрацювання, спалахнула масштабна пожежа, яку було видно навіть із супутника.

Генштаб ЗСУ: завдано влучних ударів по терміналах у краснодарському краї31.05.24, 09:41

Популярні

Новини по темі

Польща готує 45-й пакет допомоги для України - Сікорський

 • 63449 переглядiв