kharkivschina-u-seli-groza-zavershili-poshuk-fragmentiv-til-zagiblikh

Харківщина: у селі Гроза завершили пошук фрагментів тіл загиблих

 • 601498 переглядiв

КИЇВ. 6 жовтня. УНН. У селі Гроза, в яке напередодні прилетіла російська ракета по поминальному кафе, завершили пошук фрагментів тіл загиблих. Про це повідомив Начальник Слідчого управління ГУНП в Харківській області Сергій Болвінов, передає УНН.

Цитата

“Перебрали кожну цеглинку та вилучили всі рештки тіл і документи в с. Гроза. Разом з ДСНС закінчили роботу на місці влучання в Грозі”, — повідомив Болвінов.

Деталі

Шукати загиблих під завалами разом з правоохоронцями та рятувальниками допомагали й три спеціально навчені службові собаки.

За даним поліцейських через ракетну атаку росіян по поминальному кафе у Грозі, шість людей зазнали поранення та п’ятдесят одна загинула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Удар рф по Харкову: в поліції показали перші кадри після атаки

Однак, цифра може змінитись, бо ще четверо мешканців Грози зникли безвісти, зокрема й двоє дітей. Чи стали вони також жертвами ворожого Іскандера, правоохоронці зможуть стверджувати лише після закінчення ДНК-аналізів вилучених з під завалів рештків тіл.

Вчора правоохоронці вже відправили на експертизу одинадцять фрагментів тіл, в тому числі дрібних. Вилучені сьогодні рештки людських останків також будуть досліджені з використанням ДНК лабораторій.

Нагадаємо

Ворожа ракета прилетіла у кафе в Грозі напередодні, 5 жовтня. Там саме проходив поминальний обід. У селі проживало 330 мешканців і з кожної сім’ї, з кожного двору одна людина була присутня на цих поминках.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виїзна група ООН розслідуватиме напад рф на село Гроза

Ракетний удар росії по селищу Гроза став наймасовішим за кількістю загиблих на території Харківщини з початку повномасштабного вторгнення.

Через кривавий удар російської армії по селу Гроза на Харківщині оголосили триденну жалобу.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти збили власний літак під Маріуполем

     • 1004901 переглядiв