ia-znaiu-shcho-vzhe-ne-molodyi-baiden-prokomentuvav-svii-vystup-na-debatakh-iz-trampom

"Я знаю, що вже не молодий": Байден прокоментував свій виступ на дебатах із Трампом

 • 23897 переглядiв

Джо Байден визнав, що його похилий вік вплинув на його виступ у дебатах, але підтвердив свою здатність виконувати обов'язки президента США і виконувати цю роботу.

Під час звернення до виборців президент СШа Джо Байден прокоментував свій виступ на дебатах проти опонента на виборах президента США Дональда Трампа. Про це пише УНН з посиланням на The Guardian.  

Деталі 

Зокрема, Байден визнав, що справді в похилому віці й не так добре бере участь у дебатах, як раніше.

Скажу очевидну річ: я знаю, що вже не молодий. Я знаю, що ходжу не так легко, як раніше, не говорю так зв’язно, як раніше, не веду дебати так добре, як раніше, але я знаю те, що знаю. Я знаю, як говорити правду

– заявив чинний президент США.

Водночас він наголосив, що знає, як "виконувати роботу" американського президента, а "коли тебе збивають з ніг, ти піднімаєшся".

Друзі, я даю вам слово Байдена: я б не балотувався знову, якби не вірив усім серцем і душею, що зможу виконати цю роботу. Тому що, відверто кажучи, ставки занадто високі

- підкреслив Джо Байден. 

Контекст

Під час дебатів Байден виглядав невпевненно, а його виступ викликав серйозні занепокоєння щодо його віку і здатності займати посаду президента Сполучених Штатів ще один термін.

Голос президента часто був захриплим, пізніше Білий дім пояснив це застудою. З часом Байден втрачав хід думок або намагався чітко висловити свою точку зору.

Флеш-опитування CNN, проведене серед глядачів дебатів, показало, що 67% опитаних сказали, що Трамп виграв дебати.

Нагадаємо

Офіційний представник передвиборчої кампанії кандидата від демократів Джо Байдена Сет Шустер після дебатів між Байденом і Трампом заявив, що президент Байден продовжить перегони

Популярні

Новини по темі

Вірменія візьме участь у липневому саміті НАТО у Вашингтоні

 • 22127 переглядiв

Удар рф по Дніпру: серед постраждалих була 7-місячне немовля

 • 31057 переглядiв