bloomberg-demokratychna-partiia-mozhe-vysunuty-baidena-kandydatom-u-prezydenty-21-lypnia

Bloomberg: Демократична партія може висунути Байдена кандидатом у президенти 21 липня

 • 23659 переглядiв

Національний комітет Демократичної партії розглядає можливість офіційного висунення Джо Байдена кандидатом у президенти від партії вже 21 липня, щоб забезпечити його присутність у листопадових виборах і припинити внутрішньопартійні дискусії про його заміну після невдалого виступу на дебатах.

Національний комітет Демократичної партії обговорює можливість висування на онлайн-зустрічі 21 липня чинного президента США Джо Байдена як кандидата від партії на майбутніх президентських виборах. Про це пише агентство Bloomberg, передає УНН.

Деталі

"Національний комітет Демократичної партії розглядає можливість офіційного висування кандидатури Джо Байдена вже в середині липня, щоб гарантувати, що президент буде включений до листопадових бюлетенів. І водночас допомогти викорінити внутрішньопартійні розмови про його заміну після поганих результатів дебатів минулого тижня", — йдеться у тексті.

Зазначається, що комітети партії проведуть засідання у різний час: комітет із платформи з'їзду партії — 16 липня, комітет із регламенту — 19 липня, комітет із повноважень — 21 липня. Усі заходи транслюватимуться на партійних ресурсах.

Нагадаємо

27 червня відбулися дебати нинішнього президента США із колишнім американським лідером Дональдом Трампом. Прихильники Байдена охарактеризували його дебати як "провал" . У свою чергу, він визнав, що його виступ "не був на висоті". Також Байден заявив, що братиме участь у другому турі дебатів із Трампом.

Глядачі дебатів Трампа та Байдена не отримали "чіткість" від кандидатів щодо України28.06.24, 13:20

Популярні

Новини по темі

На фронті відбулося 161 бойове зіткнення – Генштаб

 • 60523 переглядiв