blokada-na-kordoni-z-polshcheiu-u-cherhakh-stoit-ponad-2000-vantazhivok

Блокада на кордоні з Польщею: у чергах стоїть понад 2000 вантажівок

 • 22827 переглядiв

У чергах на в'їзд до України стоять понад 2 тис. вантажівок, однак мітингувальники пропускають пасажирський транспорт, а також останніми днями немає інформації щодо обмежень гуманітарних вантажів. Про це під час брифінгу розповів віце-президент Асоціації міжнародних автомобільних перевізників України Володимир Балін, передає УНН.

Деталі

Він розповів, що станом на сьогодні з польської стороні заблоковано понад 2000 вантажівок заблоковано, а вчора зранку було 2100.

Але при цьому, на жаль, немає офіційної інформації, скільки ми маємо в чергах на пунктах "Ужгород – Вишнє Нємецьке", "Чоп – Захонь", тому що там теж дуже багато машин накопичилось. Тому що машини поїхали в об’їзд, відповідно там пункти пропуску менш потужні, ніж, наприклад, "Ягодин – Дорогуськ". Є черга, є проблема, і на сьогодні відчувають цю проблему всі – і перевізники, і експортери, й імпортери

– сказав Балін.

Він додав, що більшість машин прямують на інші пункти пропуску, щоб швидше перетнути кордон з Україною.

Також Балін зазначив, що мітингувальники пропускають пасажирський транспорт, а також останніми днями немає інформації щодо обмежень гуманітарних вантажів.

Нагадаємо

Державна прикордонна служба Україні не отримувала від польської сторони та від польських прикордонників підтвердження щодо поновлення з 1 березня протестів на кордоні з Україною польськими перевізниками, як про це зазначали в ЗМІ.

"Зловмисники будуть спіймані": голова МВС Польщі зробив заяву щодо псування українського зерна28.02.24, 12:54

Популярні

Новини по темі