biitsi-47-bryhady-pokazaly-yak-nyshchat-okupantiv-za-dopomohoiu-bradley-ta-udarnykh-bpla-na-avdiivskomu-napriamku

Бійці 47 бригади показали як нищать окупантів за допомогою Bradley та ударних БпЛА на Авдіївському напрямку

 • 29638 переглядiв

Бійці 47-ї бригади знищили групу російських окупантів на Авдіївському напрямку за допомогою бойових машин піхоти "Бредлі" та ударних безпілотників, про що свідчать кадри, опубліковані на їхньому Telegram-каналі.

Бійці 47 окремої механізованої бригади "Магура" знищили за допомогою БМП Bradley та ударних дронів групу окупантів на Авдіївському напрямку. Кадри знищення ворога опублікувала бригада у своєму Telegram-каналі, передає УНН.

Після того, як наші воїни ліквідували безпрецедентну кількість мʼясних штурмів та техніку окупантів – російські загарбники оговтувалися від шалених втрат, підтягуючи нові резерви елітних підрозділів рф, танки та іншу бронетехніку. Задача бійців 47 ОМБр ліквідувати чим більше загарбників, аби зменшити їх боєздатність назавжди. І ми з цим справляємося. 

- йдеться в повідомленні.

На відео видно, як російський БТР під'їжджає до позицій, після чого по ним одразу починають "працювати" екіпаж Bradley та рота ударних БпЛА.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 416 800 осіб, 6640 танків та сотень одиниць військової техніки.

Популярні

Новини по темі

В Одесі виявили тіло девʼятої жертви ворожого обстрілу

 • 104599 переглядiв

На Сумщині за ніч і ранок зафіксували 35 вибухів

 • 103280 переглядiв