baiden-vystupyt-zi-zvernenniam-pro-stan-sprav-u-derzhavi-hovorytyme-i-pro-ukrainu

Байден виступить зі зверненням "Про стан справ у державі". Говоритиме і про Україну

 • 26438 переглядiв

Сьогодні ввечері Байден виступить зі зверненням "Про стан справ у державі", в якому він планує закликати законодавців негайно ухвалити законопроект про допомогу Україні.

Сьогодні ввечері президент США Джо Байден виступить із промовою "Про стан справ у країні". Він, зокрема, планує закликати законодавців негайно ухвалити законопроєкт про допомогу Україні. Про це УНН повідомляє із посиланням на речницю Білого дому Карін Жан-П’єр та допис Байдена у мережі Х. 

 Завтра (7 березня- ред.) ввечері о 21:00 я виступлю зі зверненням "Про стан справ у державі"

- написав Байден у соцмережі X.

Я буду дуже уважною і не буду випереджати президента в його промові про стан справ у державі.  Але, знаєте, президент - у тому, що стосується, звісно ж, України, - збирається й надалі доводити, що республіканці мають рухатися вперед, а спікер має винести на обговорення додатковий законопроєкт щодо національної безпеки.  Ми знаємо, що це отримає переважну підтримку

- заявила Карін Жан-П’єр.

За словами речниці Білого дому, президент розповість про свій план щодо поліпшення життя всіх американців.  Це включає, зокрема. зниження вартості послуг для американців і надання людям більшої свободи дій, зниження страхових внесків на охорону здоров'я і боротьбу з пандемією.

Bloomberg: адміністрація Байдена зважує можливість залучити 200 млн дол. з резервів Пентагону для України07.03.24, 08:56

Популярні

Новини по темі