baiden-oholosyt-pro-zakhyst-vid-deportatsii-podruzhzhia-hromadian-ssha

Байден оголосить про захист від депортації подружжя громадян США

 • 14258 переглядiв

Байден оголосить про нову імміграційну програму, що надає захист від депортації та шлях до громадянства сотням тисяч іммігрантів, які перебувають у шлюбі з громадянами США.

Президент США Джо Байден сьогодні оголосить про нову імміграційну програму, яка відкриє шлях до громадянства для сотень тисяч іммігрантів у країні. Про це пише УНН з посиланням на The Wall Street Journal та abc.

Деталі

У вівторок президент США Джо Байден планує оголосити про нову політику, яка може усунути загрозу депортації для тисяч людей, які перебувають у шлюбі з громадянами США. Байден оголосить про нову програму на заході в Білому домі, організованому на честь директиви часів колишнього президента Барака Обами, яка надавала захист від депортації деяким молодим іммігрантам.

За словами трьох осіб, обізнаних про плани Білого дому, Байден провів у Білому домі захід напередодні оголошення про нову політику щодо іммігрантів. Передбачається, що рішення дасть змогу приблизно 490 000 пар громадян США подати заявку на участь у програмі "умовно-дострокового звільнення", яка захистить їх від депортації та надасть їм дозвіл на роботу, якщо вони прожили в країні щонайменше 10 років.

Накануне дебатов: Байден запускает рекламу за 50 миллионов долларов о судимостях Трампа17.06.2024, 17:03

Популярні

Новини по темі

Графіки відключень скасовані до 15:00 - ДТЕК

 • 28487 переглядiв

Держдеп США: вимоги путіна суперечать здоровому глузду

 • 48426 переглядiв