avdiivka-ye-priorytetnym-napriamkom-dlia-armii-rf-na-fronti-brytanska-rozvidka

Авдіївка є пріоритетним напрямком для армії рф на фронті - британська розвідка

 • 24306 переглядiв

російські війська, ймовірно, провели ротацію додаткових сил на Авдіївський напрямок. Місто на Донеччині залишається пріоритетним напрямком для росіян на фронті.  Про це йдеться в новому звіті Міноборони Британії на основі розвідданих, пише УНН.

Деталі

Як зазначається, Авдіївка залишається головним напрямком російських бойових дій. росія продовжує атаки на південно-східній околиці міста, де точаться вуличні бої.

За останні два тижні, російські війська, ймовірно, провели ротацію додаткових сил на Авдіївський напрямок, посиливши тиск на українські позиції навколо міста

- вказує британська розвідка.

Україна продовжує проводити контратаки, щоб зберегти основний маршрут постачання до міста.

Як зазначається, за останні чотири тижні по українських позиціях в Авдіївці було випущено близько 600 керованих боєприпасів тактичної авіації. Російські літаки збільшили кількість ударів керованими авіаційними бойбами 30 до 50 на день 5 лютого 2024 року, що на 66 відсотків більше, ніж за останні два тижні.

Проте, як зазначається, російські винищувачі змушені запускати боєприпаси на велику відстань, що знижує їхню точність через постійну загрозу з боку української протиповітряної оборони.

"росія майже напевно продовжить наступальний тиск у цій зоні протягом наступних кількох тижнів, інтенсивно використовуючи тактичну авіацію на підтримку своїх зусиль", - резюмували у розвідці.

Ще плюс 910 окупантів та 11 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога08.02.24, 08:00

Популярні

Новини по темі