Зеленський скликає РНБО через фальшиві інвалідності в МСЕК

Зеленський скликає РНБО через фальшиві інвалідності в МСЕК

Київ  •  УНН

20 жовтня 2024, 18:41  •  12934 перегляди

Read in English

Президент України ініціював термінове засідання РНБО щодо ситуації з МСЕК та фальшивими інвалідностями. Зеленський очікує швидких дій від правоохоронців для викриття корупційних схем та покарання винних.

Призначив засідання РНБО щодо ситуації з МСЕК та фальшивими інвалідностями. Про це повідомляє Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Деталі

Президент України Володимир Зеленський ініціював термінове засідання Ради національної безпеки і оборони у зв'язку з ситуацією, що склалася навколо медико-соціальних експертних комісій (МСЕК). Зокрема, мова йде про випадки оформлення фальшивих інвалідностей, в які, за інформацією президента, були залучені й прокурори, що зловживали своїми службовими повноваженнями.

Під час засідання будуть обговорюватися деталі цих правопорушень та можливі кроки для їх усунення. Зеленський наголосив на необхідності швидкого реагування з боку правоохоронних органів, таких як СБУ і ДБР, для викриття схем корупції та притягнення винних до відповідальності.

Я чекаю від правоохоронців, зокрема передусім СБУ, ДБР, Офісу Генпрокурора, відповідних швидких жорстких рішень. Призначив РНБО

- заявив Володимир Зеленський.

Спадщина радянського союзу – Радуцький спробував пояснити, чому керівники МСЕК беруть хабарі13 жовтня 2024, 11:28 • 20390 переглядiв