Зеленський про операцію у курській області: "Триває саме так, як ми і розраховували"

Зеленський про операцію у курській області: "Триває саме так, як ми і розраховували"

Київ  •  УНН

17 серпня 2024, 16:32  •  28110 перегляди

Read in English

Президент Зеленський заявив, що операція ЗСУ в курській області рф відбувається за планом. Він подякував військовим за хоробрість та повідомив про зміцнення позицій України в регіоні.

Операція ЗСУ в курській області рф йде саме так, як  планувалось, заявив Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні, повідомляє УНН

 Сьогодні ж генерал Сирський доповідав і щодо продовження нашого руху в Курській області. Операція триває саме так, як ми і розраховували. Хоробрість українців робить великі речі. Зараз зміцнюємо наші позиції. Плацдарм нашої присутності стає сильнішим. Я хочу подякувати кожному воїну, який це забезпечує: усім солдатам, сержантам і командирам

- заявив Президент.

Також Президент подякував, кожному підрозділу, який поповнює український обмінний фонд за рахунок нових російських військових полонених. 

Крім того, Зеленський зазначив, що це однією важливою подією цього тижня було перезавантаження української переговорної групи та всієї інфраструктури обмінів. 

"Долучилися на рівних із ГУР СБУ, МВС, Збройні Сили, Служба зовнішньої розвідки. Буде посилено також присутність інфраструктури Омбудсмена в областях України, щоб усюди відбувалась прозора та якісна робота з рідними полонених, із громадськими активістами, які готові допомагати. І це наш безперечний пріоритет – один із десяти пунктів Формули миру. І ми обовʼязково зробимо все, щоб Україна отримала справедливий мир", - вказав Зеленський. 

росія до кінця намагалась ігнорувати події в курській області – Reuters17 серпня 2024, 12:56 • 30857 переглядiв