Зеленський про безпекову угоду з Польщею: передбачено розробку механізму збиття ракет рф в небі України

Зеленський про безпекову угоду з Польщею: передбачено розробку механізму збиття ракет рф в небі України

Київ  •  УНН

8 липня 2024, 12:39  •  21650 перегляди

Read in English

Угода про безпеку між Україною та Польщею передбачає розробку механізму збивання російських ракет і безпілотників, запущених у бік Польщі.

В безпековій угоді з Польщею передбачено положення про розробку механізму щодо збиття в повітряному просторі України російських ракет та дронів, які випущені в напрямку Польщі. Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час пресконференції у Варшаві, передає УНН.

В безпековій угоді передбачено положення про розробку механізму щодо збиття в повітряному просторі України російських ракет та дронів, які випущені в напрямку Польщі. Тут я впевнений, що наші команди, команди міністерства оборони пропрацюють разом з нашими військовими спільно, як ми можемо швидко реалізувати цей пункт наших домовленостей

- розповів Зеленський.

Окрім того, за його словами, з Польщею  окреслили співпрацю щодо бойової авіації."Ми підіймали питання щодо можливості передачі ще літаків сучасної натівською авіонікою, щоб захистити цивільне населення, нашу мережу енергетики", - сказав Зеленський.

Туск про безпекову угоду з Україною: сприймаємо, як взаємне зобов'язання, а не порожні обіцянки8 липня 2024, 12:13 • 21718 переглядiв

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск підписали безпекову угоду.