Зеленський обговорив з Умєровим питання виплат, премій для військових, які виконують завдання на території рф

Зеленський обговорив з Умєровим питання виплат, премій для військових, які виконують завдання на території рф

Київ  •  УНН

13 серпня 2024, 17:57  •  24481 перегляди

Read in English

Президент обговорив забезпечення виплат і премій захисникам, які виконують завдання на території рф. Зеленський наголосив на важливості швидкого процесу без бюрократії для військових.

Президент Володимир Зеленський обговорив з міністром оборони, представниками Верховної Ради та Офісом, щоб для українських воїнів – для всіх захисників і захисниць, які виконують бойові завдання на території росії  були гарантовано й швидко забезпечені всі виплати, премії та інші речі, які передбачені для фронту. Про це він повідомив у відеозверненні, передає УНН.

"Окремо обговорив із міністром оборони Умєровим, представниками Верховної Ради та Офісом, щоб для наших воїнів – для всіх захисників і захисниць, які виконують бойові завдання на території держави-агресора, – були гарантовано й швидко забезпечені всі виплати, премії та інші речі, які передбачені для фронту. І без жодної бюрократії для наших воїнів", - сказав Зеленський.

Зеленський про операцію ЗСУ в Курській області: сотні російських військових здалися в полон13 серпня 2024, 17:21 • 22161 перегляд

Він наголосив, що це загальна й обов’язкова політика України –українські захисники мають бути убезпечені від будь-якого бюрократичного тиску.

"Обговорили також сьогодні на спеціальній нараді нові рішення та законодавчі ініціативи, які ми готуємо на серпень і які точно посилять нашу державу, наш захист, наше суспільство", - зазначив Зеленський.

В Міноборони працюють над системою, яка цифровізує прийняття заявок щодо грошової допомоги військовим8 серпня 2024, 14:23 • 24986 переглядiв