Зеленський доручив ГУР, СБУ та МВС максимально активно комунікувати з рідними українських полонених

Зеленський доручив ГУР, СБУ та МВС максимально активно комунікувати з рідними українських полонених

Київ  •  УНН

12 серпня 2024, 17:15  •  23531 перегляди

Read in English

Президент України доручив ГУР, СБУ та МВС активно спілкуватися з родинами полонених українців. Структури мають пояснювати процес формування списків на обмін та представити стратегію повернення полонених.

Президент України Володимир Зеленський доручив структурам, які займаються обмінами, а це Головне управління розвідки, Служба безпеки України, Міністерство внутрішніх справ, максимально активно комунікувати з рідними українських полонених, пояснювати їм, як формуються списки на обмін, кого реально повернути зараз. Про це Зеленський заявив у вечірньому зверненні, передає УНН.

"І сьогодні на Ставці доручено структурам, які займаються обмінами, а це ГУР, СБУ та МВС, максимально активно комунікувати з рідними українських полонених. Прозоро пояснювати їм, як формуються списки на обмін, кого реально повернути зараз. Загалом доручено представити чітку стратегію повернення наших людей із російського полону. На наступній Ставці має бути відповідна доповідь", - сказав Зеленський.

Нагадаємо

Україна запускає проєкт "Хочу к своим", який має сприяти поверненню українців з російського полону. Київ надає змогу колаборантам потрапити назад до рф, в омбін на полонених українців.