З 7 жовтня розпочнеться ремонт прикордонного мосту через Тису: можливе обмеження руху вантажівок

З 7 жовтня розпочнеться ремонт прикордонного мосту через Тису: можливе обмеження руху вантажівок

Київ  •  УНН

4 жовтня 2024, 07:40  •  8580 перегляди

Read in English

На прикордонному мосту через р. Тиса заплановано асфальтування прикордонного мосту. Роботи проводитимуться з 8:00 до 16:00, можливе обмеження руху великогабаритного транспорту в обидва напрямки.

З 7 по 10 жовтня на прикордонному мосту через річку Тиса заплановано асфальтування прикордонного мосту. Через це можливе обмеження руху великогабаритного транспорту в обидва напрямки, повідомили в пресслужбі Державної митної служби України, передає УНН

З 7 по 10 жовтня 2024 року заплановано асфальтування прикордонного мосту через р. Тиса, що у межах міжнародного пункту пропуску "Чоп - Захонь".

- йдеться у повідомленні митної служби. 

 Зазначається, що ремонтні роботи з відновлення дорожнього покриття здійснюватимуть виключно на вантажному напрямку на окремому відрізку мосту.

 Графік робіт:

- 7-8 жовтня, з 08:00 до 16:00 (за угорським часом) — ремонт на смузі для в'їзду вантажівок;

- 9-10 жовтня, з 08:00 до 16:00 — ремонт на смузі для виїзду вантажівок.

 Митники попереджають, що під час ремонту рух може бути обмежено проїзд великогабаритного транспорту через міст в обидва напрямки. Тому порадили перевізникам, які обиратимуть перетин кордону у цьому напрямку, врахувати дану інформацію.

Нагадаємо 

З 23 вересня на польському пункті пропуску "Корчова" розпочались ремонтні роботи, що можуть призвести до ускладнення руху на виїзд з України. Ромонт триватиме до початку листопада.