Ворог застосував увесь арсенал озброєння для обстрілу 40 українських прикордонних поселень - речник ОТУ "Сіверськ"

Ворог застосував увесь арсенал озброєння для обстрілу 40 українських прикордонних поселень - речник ОТУ "Сіверськ"

Київ  •  УНН

11 серпня 2024, 12:49  •  27306 перегляди

Read in English

Російські війська застосували весь арсенал озброєння для обстрілу 40 населених пунктів на Сумщині та Чернігівщині. Використовувалися міномети, артилерія, РСЗВ, дрони та керовані авіабомби, є поранені та руйнування цивільних об'єктів.

Армія рф б’є по населенню та цивільній інфраструктурі, застосовуючи все, що має у своєму арсеналі: від мінометів до керованих авіабомб. Пише УНН, із посиланням на повідомлення представника ОТУ "Сіверськ" Вадима Мисника в ефірі телемарафону.

Деталі

Російська армія застосовала весь наявний арсенал озброєння, вгативши за минулу добу по 40 населених пунктах Сумщини та Чернігівщини.

За минулу добу на Чернігівщині ворог обстріляв 9 населених пунктів, на Сумщині – 31 населений пункт. Ворог застосовує весь наявний арсенал озброєння, який у нього є: від мінометів, ствольної артилерії різного калібру, реактивних систем залпового вогню, FPV-дрони, БПЛА, керовані авіабомби. Є поранені та зруйновані житлові будинки, об’єкти комунальної інфраструктури, навчальні заклади

- передає речник оперативно-тактичного угруповання "Сіверськ" Вадим Мисник.

Війська рф вдарили по Чернігівщині з мінометів, артилерії та дронів: 42 вибухи за добу10 серпня 2024, 08:37 • 33807 переглядiв

Незважаючи на те, що оперативна обстановка на кордоні із Чернігівською та Сумською областю залишається бути напруженою, втім ситуація "цілком контрольована Силами Оборони України", зауважив представник ОТК "Сіверськ".

Мисник також нагадав, що ворог б’є по населенню та цивільній інфраструктурі, підтверджуючи свій статус держави-терориста.

"Включення" суджі до складу Сумського району - у Сумській райраді спростували фейк8 серпня 2024, 10:14 • 33159 переглядiв