"Включення" суджі до складу Сумського району -  у Сумській райраді спростували фейк

"Включення" суджі до складу Сумського району - у Сумській райраді спростували фейк

Київ  •  УНН

8 серпня 2024, 10:14  •  23829 перегляди

Read in English

Сумська районна рада спростувала фейкові повідомлення про включення російського міста суджа до складу району. Водночас у курській області рф повідомляють про бої на території Суджі та просування ЗСУ.

У Сумській районній раді спростували фейкові повідомлення про нібито про "включення" російського населеного пункту суджі до складу Сумщини. Про це йдеться у дописі райради у Facebook, передає УНН

Сумська районна рада не розглядає рішення про включення міста Суджа та Суджанського району рф до складу Сумського району Сумської області. 

Сумська районна рада офіційно повідомляє, що в проєктах рішень та порядку денному ради не мається проєкту відповідного рішення, це питання не входить до її компетенції. Більш того, сесії Сумської районної ради на сьогодні, 08.08.2024 року, не заплановано та вона не проводилась. Просимо довіряти офіційним джерелам інформації 

- йдеться в заяві райради. 

Доповнення

У курській області рф повідомляють про третю добу зіткнення. Бої вже ведуться на території суджи.  У російському міністерстві оборони визнали, що  українські військові просуваються в судженському і кореневському районах курської області.